-20% na vše 25.4.-28.4.

Solární lucerna

Přenosné designové světlo Leo To Go od Nordluxu navržené dánskými designéry Says Who je ideálním řešením pro Vaši zahradu. Snoubí se zde funkčnost a design, vše spolu dokonale ladí –⁠ stačí uchopit lampu za rukojeť a odnést ho kamkoliv potřebujete. Zaoblené světlo vytvoří útulné prostředí na Vaší zahradě díky automatickému zapnutí při setmění, solární nabíjení zase umožňuje světlo odnést kam zrovna potřebujete. Bambus schválený FSC dodává jemný a přirozený vzhled.

Záruka na LED zdroj 5 let.

FSC certifikace dává zákazníkovi jistotu, že kupuje dřevěný výrobek ze šetrně obhospodařovaných lesů.

Přenosné světlo Leo To Go od Nordluxu snoubí funkčnost a design, lampu díky rukojeti můžete přenášet, automaticky se při setmění rozsvítí, nabíjí se solární energií.  (bambus)
Rozměry
⌀30cm × 30cm
Materiál
dřevo, plast
Vestavěná žárovka
LED2700K, 300lm
Designer
Says Who

Související zboží

Says Who
Says Who
Poznejte návrháře světla

Says Who

Designérské duo Says Who tvoří Kasper Meldgaard a Nikolaj Duve, kteří založili své studio v roce 2010. Zaujímají pragmatický přístup k designu, jejich touhou je vytvářet chytrá a inovativní řešení s použitím nejnovějších technologií včetně 3D tisku nebo virtuální reality v procesu vývoje. "Když se průmyslový design potká s uměním a inženýrství s kreativitou, vznikne kouzlo."

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.